Autogarage reiniging van AquaFoam

Bent u eigenaar van een Autogarage en is de werkruimte vervuild met olie of vetten, dan is de AquaFoam autogarage reinigings Dienst wat voor u. Ongetwijfeld dat de vloer onder de autobrug volledig vervuild is met olie, vetten en dergelijk. De kans is aanwezig dat het beton de olie heeft opgezogen.
Is dit het geval dan kan AquaFoam veel voor u betekenen. AquaFoam kan de vloer en onderlaag tot een percentage reinigen dat afhankt van uw wensen. Naast autogarage reiniging kunnen wij ook al uw onderdelen, gereedschappen, motoren, en dergelijke geheel olie & vet vrij maken.

Kunt u uw auto garage geen dag sluiten?
Ervaring is aanwezig met het reinigen van draaiende auto garages.
Wij spelen continue in op de beschikbare werkruimte gedurende de dag.
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor autogarage reiniging of neem contact met ons op voor een afspraak inclusief demonstratie.

Periodiek reiniging

Wilt u geen omkijken hebben naar het schoonmaakonderhoud in- en rondom uw autogarage? AquaFoam kan op u verzoek ook periodiek een vastgesteld schoonmaakprogramma afwerken.

Reiniging per maand

Vanaf €350Per maand
  • Vele voordelen

Reiniging per kwartaal

Vanaf €700Per kwartaal
  • Vele voordelen

24/7 Emergency service

Vanaf €175Per maand
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten binnen uw onderneming

Offerte Aanvragen - Autogarage

AquaFoam levert milieuvriendelijke en effectieve dienstverleningen voor Autogarages. Wilt u ook de beste prijs-kwaliteitverhouding? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de door u gewenste schoonmaakwerkzaamheden.