Metaalsector Reiniging van AquaFoam

Wij specialiseren ons in de metaalsector reiniging. Is uw pand grondig toe aan een complete reinigings beurt en is de vloer volledig bezweken met olie & vet vlekken? Dan bent u bij AquaFoam aan het juiste adres. Wij reinigen uw complete werkplaats door in te spelen op de beschikbare werkruimte en dat doen wij volledig milieuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar.

Doormiddel van onze eigen milieu vriendelijke producten kunnen wij de kwaliteit continue waarborgen. Kwaliteit en en een goede service staan daarom ook heel hoog bij ons in het vaandel. Daarnaast hebben wij diverse oplossingen voor het verwerken van uw chemisch afval.

Wij kunnen u met iedere vorm van schoonmaak van dienst zijn en kunnen continue inspelen op uw beschikbare werkruimtes.
Naast het volledig reinigen van uw werkplaats bieden wij ook de mogelijkheid om doormiddel van een op maat gemaakt onderhoudscontract uw werkplaats ten alle tijden te voorzien van een schone en veilige werkomgeving.

Reiniging per maand

Vanaf €350Per maand
  • Vele voordelen

Reiniging per kwartaal

Vanaf €700Per kwartaal
  • Vele voordelen

24/7 Emergency service

Vanaf €175Per maand
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten binnen uw onderneming

Offerte Aanvragen - Metaalsector

AquaFoam levert milieuvriendelijke en effectieve dienstverleningen voor de Metaalsector. Wilt u ook de beste prijs-kwaliteitverhouding? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de door u gewenste schoonmaakwerkzaamheden.